Shop

We sell equipment  for your childs gymnastics. Clothes are sold in various sizes and the inventory can vary between sizes and types. Accepted payment methods are card (Visa and Mastercard) and invoice Terms for our online shop (in swedish)

If you have any questions about the products, please contact us at info@lidingogymnastikskola.se

Våra produkter

News

Autumn term 2019, we offer 70 groups for children born between 2007 to 2018 (aged 10 months) without any prior knowledge, as well as for children born from 2007 to 2013 with previous experience. We offer spots for more than 900 children on Lidingö and Gärdet.

Sign your child up! The schedule for autumn term is now ready. Fill out the registration form and we will get back to you as soon as we have a spot to offer.

Continue with our gymnastic classes. If you want to further notify a child who is already in our classes, please respond to the email with a request for continuation which we have sent.

Barnens Gymnastikskola. In August 2017 we were happy to announce the opening of our first franchise Barnens Gymnastikskola in Nyköping.

Finally, Some information about gymnastics during school holidays.

Rörelseglädje

Våra kurser för barn

Vi har 8 olika kurser för barn födda 2005-2019. Vi välkomnar barn födda 2008-2019 utan förkunskaper, men har också kurser för barn födda 2005-2014 med tidigare gymnastikerfarenhet

Varför träna gymnastik?

För att det är så roligt! Och för den utvecklande träningen i rums- och kroppsuppfattning, koncentrationsförmåga och mycket mer.

Vår filosofi

Fysisk aktivitet ger glädje, motorisk träning och rumsuppfattning. Vi anser även att själva lektionens struktur ger barn många andra färdigheter tidigt i livet.

Yoga och pilates för vuxna

Verksamheten startade i Lidingö Gymnastikskola och är nu en succé, fristående från barnverksamheten. Med våra kurser får du en ypperlig träning och verktyg för återhämtning, reflektion och balans. Här är våra yogakurser, pilates och workshops

Lidingö International Gymnastics Club

Vid sidan av gymnastikskolan har vi en klubb, Lidingö International Gymnastics Club.
Vi arrangerar flera roliga aktiviteter varje termin för alla medlemmar.

Läs mer här!

Samarbeten

Bosön

Kort info om bollhallen och samarbetet med Bosön.

Dykskola I Lidingö Gymnastikskolas regi

Ta klivet och börja dyka. Vi lovar att du kommer att älska det och vi vill gärna hjälpa dig! Eller fräscha upp ett gammalt certifikat som du tog för länge sedan. Dykning är vår passionerade hobby och vi utbildar dig i samarbete med PADI

Lär dig dyka

Våra ledare

Pedagogerna genomgår vår interna utbildning fyra gånger om året. De utbildas då i barnpedagogik, motorik och gymnastik samt ledarskap och drama, men även i marknadsföring försäljning och varumärkesfrågor. Samtliga pedagoger certifieras dessutom i hjärt-lungräddning samt första hjälpen för barn.

Det här är våra pedagoger

Nu söker vi fler pedagoger till läsåret 2020/2021! Är du intresserad?

Sök våra lediga jobb