Jobba hos oss!

Gymnastikpedagog!

Vi söker dig som brinner för gymnastik och vill ha det som deltidsjobb.

Just nu letar vi efter rätt pusselbit till vårt team, en blivande huvudpedagog. Vi tror att du har tränat gymnastik och har koll på en flickis. Du är noggrann och empatisk, en kommunikatör som gillar att stå i centrum.

Du är en naturlig ledartyp som troligen redan visat prov på att leda andra. Hos oss kommer du utveckla barn och ungdomar. Du är minst 18 år (eller fyller under året), då vi just nu söker dig som ska utvecklas till att ta ansvar för ett ledarteam.

Troligtvis planerar du att finnas i Stockholm och studera de närmaste åren och kombinera det med ett meningsfullt, ansvarsfullt och utvecklande deltidsjobb. Världens roligaste jobb!

Du kommer få utbildning i allt från ledarskap och kommunikation, så väl som i barns utveckling, pedagogik och gymnastikteknik. Arbetstider på kvällar och helger passar dig som handen i handsken under läsåret och på sommarlovet jobbar alla våra huvudpedagoger på gymnastikläger under ett par veckor.

Vi har kursverksamhet i motorik och gymnastik. För närvarande har vi 900 barn i åldrarna 10 månader till 14 år i våra närmare 70 grupper på Lidingö och Gärdet.

Låter det som klippt och skuret för dig? Maila i så fall din ansökan, bestående av CV och personligt brev, till vår VD Mia Eriksson Holst, på info@lidingogymnastikskola.se