Hösttermin period 1

Höstens första period startar v 34/35

Höstterminen 2020 kan vi erbjuda plats för barn födda 2008 till och med 2019 (som är 10 månader) utan förkunskaper, samt för barn födda 2005-2014 med tidigare gymnastikerfarenhet.

En period är åtta lektioner, och varje lektion är 45 min. På Gymnastik – fortsättning/avancerad och speed är kurserna terminsvis med 16 lektioner à 60 min. Några grupper Gymnastik avancerad tränar 80 minuter.

Vi tar redan nu emot anmälningar till höstens första period som startar i slutet av augusti. Vi skapar höstens schema innan sommaruppehållet utifrån de anmälningar vi fått in, så gör en intresseanmälan redan nu. Ange i anmälan om ni föredrar helg eller vardag, samtidigt vill vi uppmärksamma er på att ju snävare önskemål man har desto svårare är det att få en plats. Om du i första hand önskar plats i vår sal på Gärdet ange även i anmälan ifall du kan tänka dig en plats i någon av våra salar på Lidingö om det inte blir en plats på Gärdet. Vi har oerhört stort tryck på den salen och kommer inte att kunna erbjuda alla som önskar en plats där.

När höstens schema är klart kommer det att publiceras här. I samband med att schemaläggningen är klar kommer även alla som fått en plats i det första läget att få ett gruppförslag som ska bekräftas.

Önskar du vidareanmäla ett barn som redan går hos oss ber vi dig att svara på det mail med förfrågan om fortsättning som vi skickarunder v 18-19. Alla barn som redan går har garanterad plats nästa period om man anmäler sig inom svarstiden.

För barn som gått hos oss tidigare, kontakta oss via mail för inplacering i grupp, eller ange i webb-formuläret att barnet gått hos oss tidigare. info@lidingogymnastikskola.se

Schema Höstterminen 2020

Här kommer ni se schemat för höstterminen 2020 så snart det är klart

Vårtermin period 2

Vårens andra period löper veckorna 12-20/21/22

Våren 2020 kan vi erbjuda plats för barn födda 2007 till och med 2019 (som är 10 månader) utan förkunskaper, samt för barn födda 2004-2013 med tidigare gymnastikerfarenhet.

Önskar du vidareanmäla ett barn som redan går hos oss ber vi dig att svara på det mail med förfrågan om fortsättning som vi skickar efter lektion 5. Alla barn som redan går har garanterad plats nästa period om man anmäler sig inom svarstiden.

Lovdagar

Följande datum är det ingen gymnastik:
Vecka 9 (Sportlov)

Vecka 14 (Tis- Sön Förlängt påsklov)

Vecka 15 (Påsklov)

Annandag påsk: Måndag 13 april (v 16)

Första maj: Fredag 1 maj (v 18)

Kristi-himmelsfärdsdagen: Torsdag 21 maj (v 21)

Avslutningar

18 maj – Måndag (ej Bosön)

19 maj – Tisdag

20 maj – Onsdag (Ej Ansgarskyrkan)

23 maj – Lördag

24 maj – Söndag

25 maj – Måndag Bosön

27 maj – Onsdag Ansgarskyrkan

28 maj – Torsdag

29 maj – Fredag

Nedan anmälningsformulär gäller anmälan till vår barngymnastik, för anmälan till föräldrargymnastiken, klicka här!

Formulär för nyanmälan
1Välj kurs
2Dina kontaktuppgifter
3Skicka in er anmälan
Ange även önskad period om det är en annan än nuvarande
Barnets födelsedatum
År
Månad

Varje steg består av åtta lektioner, kursavgift 1.550 kr.
På Gymnastik – fortsättning/avancerad eller speed går kurserna terminsvis. En termin består av 16 lektioner, kursavgift 3.110 kr (3.350 kr för 80-minuterslektioner).

Kontakta oss gärna

News

Autumn term 2019, we offer 70 groups for children born between 2007 to 2018 (aged 10 months) without any prior knowledge, as well as for children born from 2007 to 2013 with previous experience. We offer spots for more than 900 children on Lidingö and Gärdet.

Sign your child up! The schedule for autumn term is now ready. Fill out the registration form and we will get back to you as soon as we have a spot to offer.

Continue with our gymnastic classes. If you want to further notify a child who is already in our classes, please respond to the email with a request for continuation which we have sent.

Barnens Gymnastikskola. In August 2017 we were happy to announce the opening of our first franchise Barnens Gymnastikskola in Nyköping.

Finally, Some information about gymnastics during school holidays.

Rörelseglädje

Våra kurser för barn

Vi har 8 olika kurser för barn födda 2005-2019. Vi välkomnar barn födda 2008-2019 utan förkunskaper, men har också kurser för barn födda 2005-2014 med tidigare gymnastikerfarenhet

Varför träna gymnastik?

För att det är så roligt! Och för den utvecklande träningen i rums- och kroppsuppfattning, koncentrationsförmåga och mycket mer.

Vår filosofi

Fysisk aktivitet ger glädje, motorisk träning och rumsuppfattning. Vi anser även att själva lektionens struktur ger barn många andra färdigheter tidigt i livet.

Lidingö Gymnastiksskolas shop