Jobba hos oss!

Gymnastikpedagog/ledarassistent

Nu söker vi fler gymnastikpedagoger och ledarassistenter! Vi söker dig som har ett passionerat intresse för och egen erfarenhet inom gymnastik, idrott, barn och ledarskap. Tjänsterna omfattar sex till tjugo timmar per vecka. Arbetet är förlagt till eftermiddag/tidig kväll samt helger.

Hos oss kommer du utveckla barn och ungdomar. Troligtvis planerar du att finnas i Stockholm de närmaste åren, kanske studerar du och vill kombinera det med ett meningsfullt, ansvarsfullt och utvecklande deltidsjobb. Världens roligaste jobb!

Du kommer få utbildning i allt från ledarskap och kommunikation, så väl som i barns utveckling, pedagogik och gymnastikteknik.

Vi har kursverksamhet i motorik och gymnastik. För närvarande har vi ca 1000 barn i åldrarna 10 månader till 15 år i våra 71 grupper på Lidingö och Gärdet.

Låter det som klippt och skuret för dig? Maila i så fall din ansökan, bestående av CV och personligt brev, till vår VD Mia Eriksson Holst, på pedagog@lidingogymnastikskola.se