Sportlovsläger v 9

Dagläger 25 – 28 februari 2019

Detta är ett mindre läger i antalet barn än sommarlägret så antalet platser är begränsade. Lägret vänder sig till gymnaster i vår verksamhet födda 2005-2012.

Vi kombinerar våra gymnastikläger med andra aktiviteter, och vi försöker även komma ut varje dag så barnen får frisk luft, och om vädret tillåter äta lunch utomhus, t.ex. korvgrillning. Vi planerar även för simning i Gångsätrahallen, skridskoåkning, utomhuslek samt pyssel och höglösning.

08.30 Samling på Ropsten för den som önskar
09.00 Samling på Lidingö enligt dagsschemat
09.00 Aktiviteter som simning, skridskoåkning, fristående etc.
11.30 Lunch
12.00 Utevistelse
13.00-16.00 Gymnastikträning
14.30 Mellanmål
16.00-17.00 Hämtning
Senast 17.00 måste ditt barn vara hämtat. Om detta är ett problem måste du som förälder höra av dig för att skapa en lösning.

Anmäl ditt barn via e-post info@lidingogymnastikskola.se
När anmälan kommit in kommer du att få ett mail med bekräftelse och mer information. Antalet platser är begränsat.

Villkor

Anmälan är bindande. Lägeravgiften ska vara betalat senast den 31 januari. Vid avanmälan senast dagen innan förfallodatum debiteras en avbokningsavgift om 700 kr. Vid avanmälan efter förfallodatum utgår full lägeravgift. Vid skada/sjukdom återbetalas lägeravgiften (med avdrag för 700 kr) mot uppvisande av läkarintyg, fram till 2 dagar innan första lägerdagen. Efterdaterade läkarintyg godkännes ej. Efter den 22 februari görs ingen återbetalning.

Lägeravgift
2.620 kr. I lägeravgiften ingår pedagoger, gymnastiksal, frukt, lunch, mellanmål, pysselmaterial, samt övriga aktiviteter och inträden.