Höstlovsläger v 44

Dagläger 29 oktober – 1 november 2018

Fullt för barn födda 2011-2012, enstaka platser kvar för barn födda 2006-2010

Detta är ett mindre läger i antalet barn än sommarlägret så antalet platser är begränsade. Lägret vänder sig till gymnaster i vår verksamhet födda 2005-2012.

Vi kombinerar våra gymnastikläger med andra aktiviteter, och vi försöker även komma ut varje dag så barnen får frisk luft, och om vädret tillåter äta lunch utomhus, t.ex. korvgrillning. Vi planerar även för simning i Gångsätrahallen, utomhuslek samt pyssel och höglösning.

08.30 Samling på Ropsten för den som önskar
09.00 Samling på Lidingö enligt dagsschemat
09.00 Aktiviteter som simning, fristående, etc.
11.30 Lunch
12.00 Utevistelse
13.00-16.00 Gymnastikträning
14.30 Mellanmål
16.00-17.00 Hämtning
Senast 17.00 måste ditt barn vara hämtat. Om detta är ett problem måste du som förälder höra av dig för att skapa en lösning.

Anmälan

Obs! Fullt för barn födda 2011-2012, enstaka platser kvar för barn födda 2006-2010

Anmäl ditt barn genom att fylla i anmälningsformuläret som du hittar här.
När anmälan kommit in kommer du att få ett mail med bekräftelse och mer information. Antalet platser är begränsat.

Villkor

Anmälan är bindande. Efter den 1 oktober ska hela lägeravgiften betalas in omgående. Vid anmälan ska en anmälningsavgift om 700 kr betalas inom 48 timmar, vilken inte återbetalas. Slutbetalningen ska vara betalad senast den 1 oktober. Vid avanmälan efter 30 september utgår full lägeravgift. Vid skada/sjukdom återbetalas lägeravgiften (med avdrag för anmälningsavgiften) mot uppvisande av läkarintyg, fram till 2 dagar innan första lägerdagen. Efterdaterade läkarintyg godkännes ej. Efter den 26 oktober görs ingen återbetalning.

Lägeravgift

2.620 kr. I lägeravgiften ingår, pedagoger, gymnastiksal, frukt, lunch, mellanmål, pysselmaterial, samt övriga aktiviteter och inträden.

Lidingö International Gymnastics Club

För att underlätta för oss att utbilda våra pedagoger, boka vissa salar och göra roliga aktiviteter utöver våra kurser för gymnaster har vi startat en förening. På lägret kommer vi t.ex. ha möjlighet att boka andra lokaler till extra aktiviteter. Så därför behöver du som inte redan är medlem i Lidingö International Gymnastics Club betala en medlemsavgift på 100 kr.