Övernattningsläger

Övernattningsläger 2020

Övernattningsläger i Dalarna för barn födda 2005-2009 som går Gymnastik avancerad och Speed.

Läger 1: 14-18 juni (barn födda 2007-2009)
Läger 2: 22-28 juni (barn födda 2005-2008)

Vårt övernattningsläger vänder sig till våra äldsta och mest avancerade gymnastikgrupper. Lägret hålls på vår lägergård i Saxdalen, Styggviken Waterfront (läs mer om det här). Vi tränar gymnastik i Saxdalens skolas gymnastiksal, men gör även andra aktiviteter, så som att paddla kanot, bada och basta, hoppa trampolin, m.m.
Antalet platser är begränsat.

Måndag/söndag 8.30 Samling på Lidingö

Vi åker bil gemensamt till Saxdalen, vilket tar ca 3 timmar. Vi installerar oss och äter lunch innan träningen börjar.

Barnen bor fördelade i två stora stugor tillsammans med en ledare. Utöver det har vi två ytterligare ledare som står för både markservice och träning.

Allt ingår, resa, helpension, lakan, handdukar.

Vill du köra ditt barn själv till Saxdalen går det givetvis bra, låt oss veta i god tid för vår planering.

Torsdag/söndag efter lunch packar vi och åker mot Lidingö och beräknar vara tillbaka ca 17.30.

Lägeravgift:

5.495 kr (anmälningsavgift 1.495 kr + slutbetalning 4.000 kr) för v 25.

7.695 kr (anmälningsavgift 2.000 kr + slutbetalning 5.695 kr) för v 26.

Anmälan

Klicka här för att anmäla ditt barn till sommarlägret i Dalarna v 25 (14-18 juni)

Klicka här för att anmäla ditt barn till sommarlägret i Dalarna v 26 (22-28 juni)

Villkor

Anmälan är bindande. Vid anmälan ska en anmälningsavgift om 1.495 kr (v 25) eller 2.000 kr (v 26) betalas inom 2 dagar, vilken inte återbetalas. Slutbetalningen ska vara betald senast den 30 april.
Vid avanmälan efter 30 april utgår full lägeravgift. Vid skada/sjukdom återbetalas lägeravgiften (med avdrag för anmälningsavgiften) mot uppvisande av läkarintyg, fram till 2 dagar innan första lägerdagen. Efterdaterade läkarintyg godkännes ej. Efter den 12 juni (för lägret v 25) respektive 18 juni (för läger v 26) görs ingen återbetalning.

Lidingö International Gymnastics Club
För att underlätta för oss att utbilda våra pedagoger, boka vissa salar och göra roliga aktiviteter utöver våra kurser för gymnaster har vi startat en förening. På lägret kommer vi t.ex. ha möjlighet att boka en trampolinhall som en extra aktivitet. Så därför behöver du som inte redan är medlem i Lidingö International Gymnastics Club betala en medlemsavgift på 100 kr.