Lidingö International Gymnastics Club

Bli medlem i vår gymnastikklubb Lidingö International Gymnastics Club! Inom ramen för vår klubb arrangerar vi ett antal roliga enstaka aktiviteter varje år. Genom vår klubb kan vi också hyra vissa specialhallar, skicka våra pedagoger på utbildningar genom Gymnastikförbundet och delta i andra arrangemang.

Medlemsavgiften för vårterminen 2019 är 100 kr och betalas in till Lidingö International Gymnastics Club’s bg 5070-9906. Märk betalningen med barnets namn och (obs!) 10-siffrigt personnummer.
Från och med Hösten 2017 är medlemskap obligatoriskt för alla barn som går någon av våra fortsättnings eller avancerade grupper.

Program våren 2019

Akroyoga och slackline. Den 24 maj spänner vi upp vår slackline och rullar ut yogamattorna i Torsviksparken. En slackline är en bredare lina som man spänner upp mellan två träd. Utöver att försöka gå så långt som möjligt på linan finns det massa spännande tricks att prova. Väldigt roligt och utmanande för balanssinnet! På yogamattorna provar vi flera akrobatiska övningar och armbalanser – både självständigt och i par.
Fredagen den 24 maj 2019 kl 16.00-18.00 i Torsviksparken. 200 kr.
Öppet för anmälan! Maila info@lidingogymnastikskola.se

Luftgolvsträning, 28 maj. Mer information och kommer inom kort.

Tidigare evenemang

Friståendeworkshop 6 april