Lidingö International Gymnastics Club

Bli medlem i vår gymnastikklubb Lidingö International Gymnastics Club! Inom ramen för vår klubb arrangerar vi ett antal roliga enstaka aktiviteter varje år. Genom vår klubb kan vi också hyra vissa specialhallar, skicka våra pedagoger på utbildningar genom Gymnastikförbundet och delta i andra arrangemang.

Medlemsavgiften för höstterminen 2019 är 100 kr och betalas in till Lidingö International Gymnastics Club’s bg 5070-9906. Märk betalningen med barnets namn och (obs!) 10-siffrigt personnummer.
Medlemskap obligatoriskt för alla barn som går någon av våra fortsättnings eller avancerade grupper.

Program hösten 2019

Följande aktiviteter planeras till hösten, vi återkommer med datum i augusti:

Tweeniesyoga

Tonåren, och åren strax innan (in between), är ofta en period i livet som kan innebära ett stort mått av stress. På den här workshopen blandar vi roliga övningar (asanas), där vi utmanar oss själva att prova nya saker som kräver koncentration, kroppskontroll, styrka, smidighet, nyfikenhet och mod. Vi tränar styrka och smidighet med traditionella yogaövningar. Vi avslutar klassen med en djupavslappning och ett par mindfulnessövningar.
Klassen leds utav Mia Eriksson Holst.

Förälder- och barngymnastik

Vi låter gympasugna föräldrar följa med sitt barn för att träna gymnastik! Utöver våra klassiska övningar så tar vi även fram vårt luftgolv för hoppsugna föräldrar. Som vuxen behöver du inte ha några förkunskaper, vi kommer att dela in utifrån förmåga på plats.

Bounce

Förra året besökte vi trampolinparken Bounce – succé! Vi planerar därför att göra det i år igen.

Helgläger i Saxdalen

Vi tittar på möjligheten att åka till vår lägergård över en helg för våra äldsta gymnaster.

Fristående workshop

Vi sätter ihop ett eget fristående med ett passande tema för årstiden. Workshopen hålls av vår friståendeledare Johanna Hälleberg.

Tidigare evenemang (våren 2019)

Luftgolvsträning den 28 maj

Fristående workshop 6 april