Lidingö International Gymnastics Club

Bli medlem i vår gymnastikklubb Lidingö International Gymnastics Club! Inom ramen för vår klubb arrangerar vi ett antal roliga enstaka aktiviteter varje år. Genom vår klubb kan vi också hyra vissa specialhallar, skicka våra pedagoger på utbildningar genom Gymnastikförbundet och delta i andra arrangemang.

Medlemsavgiften för vårterminen 2019 är 100 kr och betalas in till Lidingö International Gymnastics Club’s bg 5070-9906. Märk betalningen med barnets namn och (obs!) 10-siffrigt personnummer.
Från och med Hösten 2017 är medlemskap obligatoriskt för alla barn som går någon av våra fortsättnings eller avancerade grupper.

Program våren 2019

Dagläger på Lagnö för gymnaster på Gymnastik Avancerad.

Dagläger på Lagnö 24 mars. Vi åker ut mot Värmdö och tränar bl.a. trampett och airtrack (ett tunnare luftgolv) ut till en skumgrop! Antistilla, Norra Lagnö kl 13-17. 500 kr. Öppet för anmälan! Maila info@lidingogymnastikskola.se

Friståendeworkshop med Johanna, Vi kommer tillsammans arbeta fram ett fristående och träna på friståendetekniker. Lördagen den 6 april 2019 kl 13-15 i Ansgarskyrkan. 150 kr. Öppet för anmälan! Maila info@lidingogymnastikskola.se

Akroyoga mer vår yogalärare Hedda Lidqvist. En workshops där vi tillsammans övar akrobatiska poser. Lördagen den 4 maj 2019 kl 13.30-15 i Ansgarskyrkan. 150 kr.
Öppet för anmälan! Öppet för anmälan! Maila info@lidingogymnastikskola.se