Lidingö International Gymnastics Club

Bli medlem i vår gymnastikklubb Lidingö International Gymnastics Club! Inom ramen för vår klubb arrangerar vi ett antal roliga enstaka aktiviteter varje år. Genom vår klubb kan vi också hyra vissa specialhallar, skicka våra pedagoger på utbildningar genom Gymnastikförbundet och delta i andra arrangemang.

Medlemsavgiften för höstterminen 2019 är 100 kr och betalas in till Lidingö International Gymnastics Club’s bg 5070-9906. Märk betalningen med barnets namn och (obs!) 10-siffrigt personnummer.
Medlemskap obligatoriskt för alla barn som går någon av våra fortsättnings eller avancerade grupper.

Program hösten 2019

Följande aktiviteter är öppna för anmälan:

Anmälan görs till info@lidingogymnastikskola.se, ange barnets namn i din anmälan.

Fristående workshop

Lördag den 14 december
Ansgarskyrkan kl 13.00-15.00
150 kr

Vi går igenom olika tekniker inom fristående, och sätter sedan ihop ett eget fristående med ett passande tema för årstiden. Workshopen hålls av vår friståendeledare Johanna Hälleberg.

Tidigare evenemang

Luftgolvsträning

Lördag den 9 november
Torsviks skola
kl 13.00 – 14.30 barn födda 2010-2013. 150 kr.
kl 14.45 – 16.45 barn föda 2005-2009. 200 kr.

Lördag den 9 november är det luftgolvsträning i Torsviks skola. Luftgolvet är ett fantastiskt redskap att öva sina färdigheter på som vi vanligtvis gör på matta. Tack vare att underlaget är både mjukt och mycket sviktande brukar många övningar gå lite lättare att göra, och gymnasterna får in känslan för hur den färdiga övningar ska vara..

Dagläger på Lagnö

Förälder- och barn gymnastik den 14 september