Lidingö International Gymnastics Club

Bli medlem i vår gymnastikklubb Lidingö International Gymnastics Club! Inom ramen för vår klubb arrangerar vi ett antal roliga enstaka aktiviteter varje år. Genom vår klubb kan vi också hyra vissa specialhallar, skicka våra pedagoger på utbildningar genom Gymnastikförbundet och delta i andra arrangemang.

Medlemsavgiften för vårterminen 2020 är 100 kr och betalas in till Lidingö International Gymnastics Club’s bg 5070-9906. Märk betalningen med barnets namn och (obs!) 10-siffrigt personnummer.
Medlemskap obligatoriskt för alla barn som går någon av våra fortsättnings eller avancerade grupper.

Program våren 2020

Följande aktiviteter är öppna för anmälan:

Anmälan görs till info@lidingogymnastikskola.se, ange barnets namn i din anmälan.

Fristående workshop

Lördag den 25 april
Ansgarskyrkan kl. 13.00-15.00

Vi går igenom olika tekniker inom fristående, och sätter sedan ihop ett eget fristående med ett passande tema för årstiden. Workshopen hålls av vår friståendeledare Johanna Hälleberg.

Tidigare evenemang

Förälder- och barn gymnastik

Vi låter gympasugna föräldrar följa med sitt barn och träna och prova gymnastik. Vi kommer att träna klassiska övningar på matta, hopp på trampett och satsbräda, och vårt luftgolv kommer även att finnas på plats för alla hoppsugna! Inga förkunskaper krävs, vi kommer att dela in efter förmåga på plats. Och vi kommer framför allt ha roligt tillsammans!

Fristående workshop

Luftgolvsträning

Lördag den 9 november är det luftgolvsträning i Torsviks skola. Luftgolvet är ett fantastiskt redskap att öva sina färdigheter på som vi vanligtvis gör på matta. Tack vare att underlaget är både mjukt och mycket sviktande brukar många övningar gå lite lättare att göra, och gymnasterna får in känslan för hur den färdiga övningar ska vara..

Dagläger på Lagnö