Gymnastik avancerad

För barn födda 2004-2011 som gått vidare från kursen Gymnastik – fortsättning termin 4 eller avancerad.

Här tränas tävlingsförberedande volter som rondat, flickis, frivolt,  handvolt, överslag och grunden till skruvade volter. Dessutom tränar vi  att ta koreografi och genomföra en dans, i gymnastiken kallat  fristående, på egen hand.

Se en film från kursen

På Gymnastik – Speed/fortsättning/avancerad går kurserna terminsvis. En termin består av 16 lektioner, kursavgift 3.110 kr. (Kursavgiften för de grupper som tränar 80 minuter är 3.350)
För Gymnastik – Speed/fortsättning/avancerad kurserna utgår en anmälningsavgift på 440 kr vid accepterande av erhållet gruppförslag till höstterminen. Anmälningsavgiften utgör en del av fulla kursavgiften.

Telefon: 08-765 49 00 08-765 49 00