Jag-Själv-Lapp Sportlovsläger v 9

När du skickar in lappen får du ett bekräftelsemail till den mailadress du angett. Skulle du inte få det har något gått fel. Då ber vi dig vänligen höra av dig till oss via mail eller telefon. Alla obligatoriska fält (markerade med *) måste fyllas i för att kunna skicka in lappen.

Vi behöver veta lite mer om ditt barn innan lägret för att kunna planera på bästa sätt! Var snäll och fyll i så noga som möjligt.

Barnets förnamn*

Barnets efternamn*

Barnets tiosiffriga personnummer*

Namn och telefonnummer till de vuxna som ansvarar för barnet under lägerveckan*.

Mat
Vi kommer att bjuda på äpple eller banan vid fruktpaus på förmiddagen, till mellanmål på eftermiddagen blir det fruktyoghurt eller fil, corn flakes och smörgås. Till lunch blir det klassisk barnvänlig mat, som makaroner och köttbullar, vi serverar alltid grönsaker till varje lunch.

Allergier

Simkunskaper/vattenvana*
Vi planerar att två av lägerdagarna gå till Gångsätra simhall för att simma. Där får barnen möjlighet att ta simmärken och träna livräddning. För att kunna göra jämna simgrupper behöver vi veta lite mer om ditt barns simkunskaper.

Kan ej simma.Något simtag.10 meter.25 meter.50 meter.100 meter.200 meter.

Mitt barn kan hoppa från kanten på djupt och doppa huvudet

Mitt barn kan dyka

Har ditt barn tagit något simmärke? Vilka?

Är det något märke ditt barn gärna vill ta?

Är det något övrigt vi bör veta om ditt barn och simning?

Gymnastiken
Skriv gärna om det är något särskilt ditt barn vill öva på under lägret.

Vad tycker ditt barn är roligast på gymnastiken?

Är det något speciellt som ditt barn vill lära sig under lägret?

Lämning
Barnet lämnas på Lidingö 9.00Barnet lämnas på Ropsten kl 8.30 (barn som fyllt 7 år behöver då ha med sig giltig SL biljett) Vi samlas till höger utanför Zoégas/Cappuchino café vid spärrarna

Foto
Vi kommer, som alltid på våra läger, dokumentera det roliga vi är med om genom att fotografera. Vi visar gärna för andra hur roligt vi har på våra läger och undrar därför om det är okej med dig att ditt barn syns i de sammanhang som vi anger nedan.

Jag tillåter att Lidingö Gymnastikskola använder bilder där mitt barn syns:
På hemsidan: JANEJ
I kommande lägerinbjudningar/ infobrev: JANEJ

Övrigt som vi behöver känna till inför lägret