Jag-själv-lapp Dalarna

Övernattningsläger i Dalarna v 26

När du skickar in lappen får du ett bekräftelsemail till den mailadress du angett. Skulle du inte få det har något gått fel. Då ber vi dig vänligen höra av dig till oss via mail eller telefon. Alla obligatoriska fält (markerade med *) måste fyllas i för att kunna skicka in lappen.

Vi behöver veta lite mer om ditt barn innan lägret för att kunna planera på bästa sätt! Var snäll och fyll i så noga som möjligt.

Barnets förnamn*

Barnets efternamn*

Barnets tiosiffriga personnummer*

Namn och telefonnummer till barnets föräldrar/annan ansvarig vuxen som som kan nås under lägerdagarna*.

Mat

Allergier

Simkunskaper/vattenvana*

Kan ej simma.25 meter.50 meter.200 meter.

Gymnastiken
Skriv gärna om det är något särskilt ditt barn vill öva på under lägret.

Vad tycker ditt barn är roligast på gymnastiken?

Är det något speciellt som ditt barn vill lära sig under lägret?

Foto
Vi kommer, som alltid på våra läger, dokumentera det roliga vi är med om genom att fotografera. Vi visar gärna för andra hur roligt vi har på våra läger och undrar därför om det är okej med dig att ditt barn syns i de sammanhang som vi anger nedan.

Jag tillåter att Lidingö Gymnastikskola använder bilder där mitt barn syns:
På hemsidan: JANEJ
I kommande lägerinbjudningar/ infobrev: JANEJ

Övrigt

Är det något annat som kan vara bra för oss att veta när ditt barn ska åka bil och sova borta?