Övernattningsläger v 26

Övernattningsläger v 26 2017

Övernattningsläger i Dalarna 26-30 juni, för barn födda 2002-2007 som går Gymnastik avancerad.

Vårt övernattningsläger vänder sig till våra äldsta och mest avancerade gymnastikgrupper. Lägret hålls på vår anläggning i Saxdalen, Styggviken Waterfront (läs mer om det här). Vi tränar gymnastik i Saxdalens skolas gymnastiksal, men gör även andra aktiviteter, så som att paddla kanot, bada och basta, hoppa trampolin, m.m.
Antalet platser är begränsat.

Måndag 8.30 Samling på Lidingö

Vi åker bil gemensamt till Saxdalen, vilket tar ca 3 timmar. Vi installerar oss och äter lunch innan träningen börjar.

Barnen bor fördelade i två stora stugor tillsammans med en ledare. Utöver det har vi två ytterligare ledare som står för både markservice och träning.

Allt ingår, resa, helpension, lakan, handdukar.

Vill du köra ditt barn själv till Saxdalen går det givetvis bra, låt oss veta i god tid för vår planering.

Fredag efter lunch packar vi och åker mot Lidingö och beräknar vara tillbaka ca 17.30.

Anmälan är bindande. Anmäl ditt barn via e-post info@lidingogymnastikskola.se
När anmälan kommit in kommer du att få ett mail med bekräftelse och mer information. Antalet platser är begränsat.

Anmälningsavgiften 1.000 kr skall betalas i samband med bekräftelse av anmälan till vårt bg 5649-7019. Slutbetalning 3.500 kr ska vara vårt konto tillhanda senast 16 maj. Vid avanmälan före 16 maj debiteras 1.000 kr. Vid avanmälan efter 16 maj återbetalas resterande avgiften i det fall vi har kö och kan erbjuda platsen till ett annat barn. Vid avanmälan efter 17 juni återbetalas avgiften (med avdrag för 1.000 kr) endast mot uppvisande av läkarintyg. (Den som önskar kan givetvis betala in hela beloppet i samband med anmälan och vi återbetalar i aktuella fall enl. ovan.)

Lägeravgift
4.500 kr. I lägeravgiften ingår resa, logi, lakan, handdukar, hygienartiklar, helpension, ledare, salshyror och alla aktiviteter.

Lidingö International Gymnastics Club
För att underlätta för oss att utbilda våra pedagoger, boka vissa salar och göra roliga aktiviteter utöver våra kurser för gymnaster har vi startat en förening. På lägret kommer vi t.ex. ha möjlighet att boka en trampolinhall som en extra aktivitet. Så därför behöver du som inte redan är medlem i Lidingö International Gymnastics Club betala en medlemsavgift på 100 kr.