Höstlovsläger v 44

Dagläger 30 oktober – 2 november 2017

Detta är ett mindre läger i antalet barn än sommarlägret så antalet platser är begränsade. Lägret vänder sig enbart till våra gymnaster som går kurserna Gymnastik fortsättning, Gymnastik avancerad samt Gymnastik speed, samt för barn födda 2009-2010 som går kursen Gymnastik grundträning Äldre.

Vi kombinerar våra gymnastikläger med andra aktiviteter, och vi försöker även komma ut varje dag så barnen får frisk luft, och om vädret tillåter äta mellis utomhus, t.ex. korvgrillning. Vi planerar även för simning i Gångsätrahallen, trampolinhoppning på Bounce, utomhuslek samt pyssel och höglösning.

08.30 Samling på Ropsten för den som önskar
09.00 Samling på Lidingö enligt dagsschemat
09.00 Aktiviteter som simning, bowling, fristående etc.
11.30 Lunch
12.00 Utevistelse
13.00-16.00 Gymnastikträning
14.30 Mellanmål
16.00-17.00 Hämtning på vårt kontor, Torsvikssvängen 6.
Senast 17.00 måste ditt barn vara hämtat. Om detta är ett problem måste du som förälder höra av dig för att skapa en lösning.

Anmälan är bindande. Anmäl ditt barn via e-post info@lidingogymnastikskola.se
När anmälan kommit in kommer du att få ett mail med bekräftelse och mer information. Antalet platser är begränsat.

Avgiften skall vara betald senast 6 oktober. Vid sjukdom återbetalas avgiften (med avdrag för 500 kr) mot uppvisande av läkarintyg.

Lägeravgift
2.540. I lägeravgiften ingår, pedagoger, gymnastiksal, frukt, lunch, mellanmål, pysselmaterial, samt övriga aktiviteter och inträden.

pyssel hopprep bowling tipspromenad salto1