Tweeniesyoga

tweeniesyoga_besk-151x180För dig som befinner dig in-between barn och tonåring. Det är ofta en period i livet då man behöver skaffa sig nya verktyg i sin strävan efter självständighet.

Vi jobbar med kroppsuppfattning, rörlighet och styrka, blandat med lekfulla övningar (asanas) där vi utmanar oss själva att prova saker vi kanske inte trodde var möjliga och som kräver full koncentration.

Vi provar handstående, huvudstående och brygga och många andra, kanske helt nya, akrobatiska övningar. Du behöver inte vara före detta gymnast, bara vara nyfiken, alla kan delta.

Varje lektion avrundas med en djupavslappning och enkla mindfulnessövningar som också ger dig verktyg för bättre sömn, koncentrationsförmåga och stresshantering. Kursen är anpassar för dig som är 11-14 år.

Fredagar 16.45, Ansgarskyrkan, Lidingö Centrum.
Kursstart v 36. 13 lektioner.
Kursavgift 2.375kr.

Anmäl ditt barn här!

(Länk till Lidingö Pilates & Yoga Center)