Schema HT period 2 (v 42-50)

Vi tar redan nu emot anmälningar till höstens andra period som startar v 42. Schemat är inte klart, men vi tar i första hand in på steg 2 i befintliga grupper på återbudsplatser (se schema för HT1). Det går också bra att börja under höstens första pågående period i de grupper där det fortfarande finns plats.

För barn som gått hos oss tidigare, kontakta oss via mail för inplacering i grupp, eller ange i webb-formuläret att barnet gått hos oss tidigare. info@lidingogymnastikskola.se

För nya barn, använd webbformuläret och ange gärna om ni är intresserade av tid på helg eller vardag. Observera att vid snäva önskemål som att enbart en viss grupp är intressant, är det svårare att få plats, då vi till vissa grupper redan har internbyteskö. Gör en anmälan här så ställer vi på kö eller återkommer med gruppförslag så snart vi har en plats som motsvarar era önskemål. Vi erbjuder många parallella grupper för varje kurs.

Om ditt barn redan går på gymnastik hos oss, gör INTE en nyanmälan, utan vidareanmäl ditt barn via mail som svar på den förfrågan om fortsättning du får av oss. Alla barn som redan går har garanterad plats nästa period om man anmäler sig inom svarstiden.