Rytmikgymnastik

lgs0kt07_tunneln_355

För barn födda 2015

Här får barnen öva på motoriska färdigheter och kropps- och rumsuppfattning i samspel med en förälder. Inlärningen sker med stöd av mycket musik och egen sång, men det är den almänmotoriska träningen som står i centrum.

Barnet behöver kunna gå/springa stadigt och ha en väl fungerande kommunikation med sin förälder. Den vuxne kommer inte att få ut egen träning av lektionen, men förväntas vara delaktig och till stöd för sitt barn som deltar.

Se en film från kursen

Anmäl ditt barn till Rytmikgymnastik

Formulär för nyanmälan. Om det gäller en vidareanmälning av ett barn som redan går hos oss ber vi er istället skicka ett mail och ange gruppreferens.

När anmälan gått igenom får du ett bekräftelsemail till den mailadress du angett. Skulle du inte få det har något gått fel. Då ber vi dig vänligen höra av dig till oss via mail eller telefon.

Önskad tid och sal (se schema för lediga platser)

Barnets födelseår och datum (obligatoriskt)
- -

Barnets förnamn

Barnets efternamn

Telefon 1 (obligatoriskt)

Telefon 2 (obligatoriskt)

För ditt barns säkerhet ber vi om två nummer.

Förälder

Meddelande till Lidingö Gymnastikskola

Här kan du läsa våra villkor och regler.

Varje period består av åtta lektioner. Kursavgift 1.480 kr.

Telefon: 08-765 49 00 08-765 49