Pyttegymnastik

pg6För barn från 10 månader

Pyttegymnastik är kursen för våra allra yngsta barn! Här tränar vi, tillsammans med en förälder, grovmotoriska grundformer som stärker och stimulerar barnets utveckling.

Vi jobbar med kroppsuppfattning, rumsuppfattning och sensmotorik – förmågan att lyssna och omvandla det man hör till rörelse, en tidig träning på att ta instruktioner och stimulans för den allmänna inlärningen.

Barnen har framför allt väldigt roligt! För många blir det även det första tillfället att interagera med andra barn i samma ålder, då kursen passar många som ännu inte börjat på förskolan.

Vi har mjuka pedagogiska specialredskap som är anpassade till barnen.

Onsdagar 9.30-10.15 – för barn från 10 månader.

Se en film från kursen

Anmäl ditt barn till Pyttegymnastik

Formulär för nyanmälan. Om det gäller en vidareanmälning av ett barn som redan går hos oss ber vi er istället skicka ett mail och ange gruppreferens.

När anmälan gått igenom får du ett bekräftelsemail till den mailadress du angett. Skulle du inte få det har något gått fel. Då ber vi dig vänligen höra av dig till oss via mail eller telefon.

Önskad tid och sal (se schema för lediga platser)

Barnets födelseår och datum (obligatoriskt)
- -

Barnets förnamn

Barnets efternamn

Telefon 1 (obligatoriskt)

Telefon 2 (obligatoriskt)

För ditt barns säkerhet ber vi om två nummer.

Förälder

Meddelande till Lidingö Gymnastikskola

Här kan du läsa våra villkor och regler.

Varje period består av åtta lektioner. Kursavgift 1.480 kr.

Telefon: 08-765 49 0008-765 49