Motorik mot gymnastik, steg 1-4

För barn födda 2012-2013

Här tränar vi motoriska grundmoment genom lek, musik och rörelse. Vi använder redskapsbanor för att träna på rums- och kroppsuppfattning och förbättrar motorik och smidighet.

Naturligtvis provar vi på kullerbyttor, plinthopp och annat som hör till gymnastiken.

Se en film från kursen

Anmäl ditt barn till Motorik mot gymnastik, steg 1-4

Formulär för nyanmälan. Om det gäller en vidareanmälning av ett barn som redan går hos oss ber vi er istället skicka ett mail och ange gruppreferens.

När anmälan gått igenom får du ett bekräftelsemail till den mailadress du angett. Skulle du inte få det har något gått fel. Då ber vi dig vänligen höra av dig till oss via mail eller telefon.

Önskad tid och sal (se schema för lediga platser)

Barnets födelseår och datum (obligatoriskt)
- -

Barnets förnamn

Barnets efternamn

Telefon 1 (obligatoriskt)

Telefon 2 (obligatoriskt)

För ditt barns säkerhet ber vi om två nummer.

Förälder

Meddelande till Lidingö Gymnastikskola

Här kan du läsa våra villkor och regler.

Varje steg består av åtta lektioner. Kursavgift 1.480 kr.

Telefon: 08-765 49 0008-765 49 00