Minigymnastik, steg 1-4

För barn födda 2013 och första halvåret 2014

Detta är vår första kurs där gymnasterna tränar utan att ha hjälp av sin förälder. Barnen tränar sin motorik och kroppsuppfattning genom lek och redskapsbanor. Utöver den allmänmotoriska träningen får vi också öva på andra viktiga bitar, så som turtagning, självständighet och att ta instruktioner.

Om du tror att ditt barn behöver ha dig som vuxen med på gymnastiken, hänvisar vi till kursen Mikrogymnastik.

Se en film från kursen

Anmäl ditt barn till Minigymnastik

Formulär för nyanmälan. Om det gäller en vidareanmälning av ett barn som redan går hos oss ber vi er istället skicka ett mail och ange gruppreferens.

När anmälan gått igenom får du ett bekräftelsemail till den mailadress du angett. Skulle du inte få det har något gått fel. Då ber vi dig vänligen höra av dig till oss via mail eller telefon.

Önskad tid och sal (se schema för lediga platser)

Barnets födelseår och datum (obligatoriskt)
- -

Barnets förnamn

Barnets efternamn

Telefon 1 (obligatoriskt)

Telefon 2 (obligatoriskt)

För ditt barns säkerhet ber vi om två nummer.

Förälder

Meddelande till Lidingö Gymnastikskola

Här kan du läsa våra villkor och regler.

Varje steg består av åtta lektioner. Kursavgift 1.480 kr.