Mikrogymnastik

För barn födda 2014

Här tränar gymnasterna tillsammans med en förälder på sin kropps- och rumsuppfattning. Genom lek och på redskapsbanor övas de allmänmotoriska färdigheterna, och vi tränar på att ta muntliga instruktioner. Den vuxne förväntas vara delaktig då en hel del av övningarna sker i samspel med föräldern, sedan mot slutet av den andra perioden börjar vi också träna på att släppa taget om föräldern, som en förberedelse inför nästa kurs, Minigymnastik.

Se en film från kursen

Anmäl ditt barn till Mikrogymnastik

Formulär för nyanmälan. Om det gäller en vidareanmälning av ett barn som redan går hos oss ber vi er istället skicka ett mail och ange gruppreferens.

När anmälan gått igenom får du ett bekräftelsemail till den mailadress du angett. Skulle du inte få det har något gått fel. Då ber vi dig vänligen höra av dig till oss via mail eller telefon.

Önskad tid och sal (se schema för lediga platser)

Barnets födelseår och datum (obligatoriskt)
- -

Barnets förnamn

Barnets efternamn

Telefon 1 (obligatoriskt)

Telefon 2 (obligatoriskt)

För ditt barns säkerhet ber vi om två nummer.

Förälder

Meddelande till Lidingö Gymnastikskola

Här kan du läsa våra villkor och regler.

Varje period består av åtta lektioner. Kursavgift 1.480 kr.

Telefon: 08-765 49 0008-765 49 00