Gymnastik grundträning, steg 1-4

g1-355x473För barn födda 2010-2012

Här fortsätter vi träna de motoriska grundmomenten, gymnastikens byggstenar, genom redskapsbanor och stationsträning. Vi tränar kroppskontroll, koordination och mod, och övar på alla grundövningar inom gymnastiken.

Vi kommer också in på mer specifik gymnastikträning och övar bl a handståenden, plinthopp och trampett. Vi börjar också träna på att ta en lättare koreografi, som är förberedande för fristående.

Kursen kräver större koncentrationsförmåga och förmåga att ta till sig muntliga instruktioner än kursen Motorik mot gymnastik.

Se en film från kursen

Anmäl ditt barn till Gymnastik grundträning, steg 1-4

Formulär för nyanmälan. Om det gäller en vidareanmälning av ett barn som redan går hos oss ber vi er istället skicka ett mail och ange gruppreferens.

När anmälan gått igenom får du ett bekräftelsemail till den mailadress du angett. Skulle du inte få det har något gått fel. Då ber vi dig vänligen höra av dig till oss via mail eller telefon.

Önskad tid och sal (se schema för lediga platser)

Barnets födelseår och datum (obligatoriskt)
- -

Barnets förnamn

Barnets efternamn

Telefon 1 (obligatoriskt)

Telefon 2 (obligatoriskt)

För ditt barns säkerhet ber vi om två nummer.

Förälder

Meddelande till Lidingö Gymnastikskola

Här kan du läsa våra villkor och regler.

Varje steg består av åtta lektioner. Kursavgift 1.480 kr.

(Gymnastik grundträning Äldre består av 16 lektioner. Kursavgift 2.960 kr.)

Telefon: 08-765 49 0008-765 49 00