Gymnastik avancerad

För barn födda 2003-2009 som gått vidare från kursen Gymnastik – fortsättning termin 4 eller avancerad.

Här tränas tävlingsförberedande volter som rondat, flickis, frivolt,  handvolt, överslag och grunden till skruvade volter. Dessutom tränar vi  att ta koreografi och genomföra en dans, i gymnastiken kallat  fristående, på egen hand.

Se en film från kursen

På Gymnastik – Speed/fortsättning/avancerad går kurserna terminsvis. En termin består av 16 lektioner, kursavgift 2.960 kr. (Kursavgiften för de grupper som tränar 80 minuter är 3.190)
För Gymnastik – Speed/fortsättning/avancerad kurserna utgår en anmälningsavgift på 440 kr vid accepterande av erhållet gruppförslag till höstterminen. Anmälningsavgiften utgör en del av fulla kursavgiften.

Anmäl ditt barn till Gymnastik avancerad

Formulär för nyanmälan. Om det gäller en vidareanmälning av ett barn som redan går hos oss ber vi er istället skicka ett mail och ange gruppreferens.

När anmälan gått igenom får du ett bekräftelsemail till den mailadress du angett. Skulle du inte få det har något gått fel. Då ber vi dig vänligen höra av dig till oss via mail eller telefon.

Önskad tid och sal (se schema för lediga platser)

Barnets födelseår och datum (obligatoriskt)
- -

Barnets förnamn

Barnets efternamn

Telefon 1 (obligatoriskt)

Telefon 2 (obligatoriskt)

För ditt barns säkerhet ber vi om två nummer.

Förälder

Meddelande till Lidingö Gymnastikskola

Här kan du läsa våra villkor och regler.

Telefon: 08-765 49 0008-765 49 00