Aktuellt

Barnens Gymnastikskola. Nu öppnar den första franchiseverksamheten, Barnens Gymnastikskola, i Nyköping!

Höstlovsläger! Nu är det hög tid att anmäla sig till vårt mysiga höstlovsläger v 44! Här kan du läsa mer.

Hösten 2017 erbjuder vi grupper för barn födda 2005 till och med 2016 (som är 10 månader) utan förkunskaper, samt för barn födda 2003-2011 med tidigare förkunskaper. Vi erbjuder plats för drygt 900 barn på Lidingö och Gärdet.

Anmäl ditt barn till höstens andra period! Schema och mer information finns här.
Här kan du göra en nyanmälan till kursstarten i oktober.

Vidareanmälning till höstens andra period. Önskar du vidareanmäla ett barn som redan går hos oss ber vi dig att svara på det mail med förfrågan om fortsättning som vi skickar efter lektion 5.

Till sist: Information om våra lovdagar.