Hos oss får barn utlopp för sin rörelseglädje. Vi tränar dem i motorik från gymnastikens grunder. Vi tränar i små grupper för att kunna ge alla barn uppmärksamhet och individuellt stöd i utvecklingen.

Det här är Lidingö Gymnastikskola

Aktuellt

Våren 2017 erbjuder vi grupper för barn födda 2004 till och med 2016 (som är 10 månader) utan förkunskaper, samt för barn födda 2003-2010 med tidigare förkunskaper. Vi erbjuder plats för drygt 900 barn på Lidingö och Gärdet.

Vårens första period startar v 3, och mer information finns här.
Här kan du göra en nyanmälan till kursstarten i januari.

Fortsätt i vår verksamhet. Om du vill vidareanmäla ett barn som redan går våra kurser ber vi dig svara på det mail med förfrågan om fortsättning som vi har skickat.

Sportlovsläger v 9. Vi har en stor lägerverksamhet under skolloven. Du kan läsa mer om våra läger här.

Till sist: Information om våra lovdagar.

Rörelseglädje

Våra kurser för barn

Våren 2017 är våra yngsta gymnaster födda 2015. Alla födda efter 2005 är välkomna att gympa utan förkunskaper. Vi har också träningar för åldrarna 2003-2010 med tidigare gymnastikerfarenhet.

Varför träna gymnastik?

För att det är så roligt! Och för den utvecklande träningen i rums- och tidsuppfattning, koncentrationsförmåga och mycket mer.

Vår filosofi

Fysisk aktivitet ger glädje, motorisk träning och rumsuppfattningen. Vi anser även att själva lektionens struktur ger bar många andra färdigheter tidigt i livet.

Du är hjärtligt välkommen med frågor och tips när som helst.

Torsvikssvängen 6, 181 34 Lidingö
» Alla kontaktuppgifter

Yoga och pilates för vuxna

Verksamheten startade i Lidingö Gymnastikskola och är nu en succé, fristående från barnverksamheten. Med våra kurser får du en ypperlig träning och verktyg för återhämtning, reflektion och balans. Här är våra yogakurser, pilates och workshops

Luxury campÄventyr att minnas tillsammans med barnen

Njut av en lugn helg i vacker svensk natur med barnen. Ni förfogar över ett genuint och fullt utrustat timmerhus på en sjötomt.

Dykskola I Lidingö Gymnastikskolas regi

Ta klivet och börja dyka. Vi lovar att du kommer att älska det och vi vill gärna hjälpa dig! Eller fräscha upp ett gammalt certifikat som du tog för länge sedan. Dykning är vår passionerade hobby och vi utbildar dig i samarbete med PADI

Lär dig dyka

Samarbeten

Bosön

Kort info om bollhallen och samarbetet med Bosön.

Våra ledare

Pedagogerna genomgår vår interna utbildning fyra gånger om året. De utbildas då i barnpedagogik, motorik och gymnastik samt ledarskap och drama, men även i marknadsföring försäljning och varumärkesfrågor. Samtliga pedagoger certifieras dessutom i hjärt-lungräddning samt första hjälpen för barn.

Det här är våra pedagoger

Nu söker vi fler pedagoger till läsåret 2016/2017! Är du intresserad?

Sök våra lediga jobb

Röster från våra kunder

Show more
"Tack för en jättefin och rolig termin!!! Så härligt engagerade ledare, bra organiserat och hälsosam approach!! Kramar från Elle, Signe och Lykke Améen genom mamma Åsa"
Show more
”Vi vill passa på att tacka för en imponerande verksamhet. Ledarna med Maria i spetsen är toppen.”
Show more
”Tack för er fantastiska insats. Gymnastiken är veckans höjdpunkt för vår dotter!”