Hos oss får barn utlopp för sin rörelseglädje. Vi tränar dem i motorik från gymnastikens grunder. Vi tränar i små grupper för att kunna ge alla barn uppmärksamhet och individuellt stöd i utvecklingen.

Det här är Lidingö Gymnastikskola

Aktuellt

Hösten 2017 erbjuder vi grupper för barn födda 2005 till och med 2016 (som är 10 månader) utan förkunskaper, samt för barn födda 2003-2010 med tidigare förkunskaper. Vi erbjuder plats för drygt 900 barn på Lidingö och Gärdet.

Fortsätt i vår verksamhet. Om du vill vidareanmäla ett barn som redan går våra kurser ber vi dig svara på det mail med förfrågan om fortsättning som vi har skickat.

Vi tar redan nu emot nyanmälningar till hösten, och mer information finns här.
Här kan du göra en nyanmälan till kursstarten i augusti.

Sommarläger. Nu är det hög tid att anmäla sig till läger i sommar! Du kan läsa mer om alla våra läger här.

Till sist: Information om våra lovdagar.

Rörelseglädje

Våra kurser för barn

Våren 2017 är våra yngsta gymnaster födda 2015. Alla födda efter 2005 är välkomna att gympa utan förkunskaper. Vi har också träningar för åldrarna 2003-2010 med tidigare gymnastikerfarenhet.

Varför träna gymnastik?

För att det är så roligt! Och för den utvecklande träningen i rums- och tidsuppfattning, koncentrationsförmåga och mycket mer.

Vår filosofi

Fysisk aktivitet ger glädje, motorisk träning och rumsuppfattningen. Vi anser även att själva lektionens struktur ger bar många andra färdigheter tidigt i livet.

E-post

Du är hjärtligt välkommen med frågor och tips när som helst.

Postadress

Torsvikssvängen 6, 181 34 Lidingö
» Alla kontaktuppgifter

 

Yoga och pilates för vuxna

Verksamheten startade i Lidingö Gymnastikskola och är nu en succé, fristående från barnverksamheten. Med våra kurser får du en ypperlig träning och verktyg för återhämtning, reflektion och balans. Här är våra yogakurser, pilates och workshops

Shop

Lidingö International Gymnastics Club

Som medlem i föreningen kan ditt barn få vara med på flera spännande aktiviteter.
Läs mer

Luxury campÄventyr att minnas tillsammans med barnen

Njut av en lugn helg i vacker svensk natur med barnen. Ni förfogar över ett genuint och fullt utrustat timmerhus på en sjötomt.

Läs mer

Dykskola I Lidingö Gymnastikskolas regi

Ta klivet och börja dyka. Vi lovar att du kommer att älska det och vi vill gärna hjälpa dig! Eller fräscha upp ett gammalt certifikat som du tog för länge sedan. Dykning är vår passionerade hobby och vi utbildar dig i samarbete med PADI

Lär dig dyka

Samarbeten

Bosön

Kort info om bollhallen och samarbetet med Bosön.

Våra ledare

Pedagogerna genomgår vår interna utbildning fyra gånger om året. De utbildas då i barnpedagogik, motorik och gymnastik samt ledarskap och drama, men även i marknadsföring försäljning och varumärkesfrågor. Samtliga pedagoger certifieras dessutom i hjärt-lungräddning samt första hjälpen för barn.

Det här är våra pedagoger

Jobba hos oss

Nu söker vi fler pedagoger till läsåret 2016/2017! Är du intresserad?

Sök våra lediga jobb

Röster från våra kunder

Show more
”Vill tacka för ert engagemang, proffsiga upplägg, bra och närvarande tränare! Verkligen en fin organisation.”
Show more
”Tack för er fantastiska insats. Gymnastiken är veckans höjdpunkt för vår dotter!”
Show more
”Vi har varit helnöjda med gympan så här långt! Vilka duktiga ledare! Och en sådan utveckling hos barnen! Stort tack! Vi kommer att sakna er!”